Je krijgt een uur om te ontsnappen

59:59

Dossier 0459 | het bedrijfsuitje vanuit huis

Bestel nu deze escape room voor thuis

Dossier 0459 – Dé escape room per post

Pollitieagenten zijn helden. Maar opeens lijkt dat niet meer voor jullie te gelden en zijn jullie gisteren op non-actief gesteld. Jullie hebben geen idéé waarom! Totdat er een brief van een collega in de bus valt… Op het bureau worden allerlei getuigen opgetrommeld. Zij beschuldigen jullie van een roofoverval. Natuurlijk hebben jullie niets met deze roof te maken, jullie worden er overduidelijk ingeluisd. Dat weet deze collega en helpt jullie daarom. Maar lukt het je om jouw onschuld te bewijzen voordat het te laat is?

Het spel is er in twee uitgaven:
A tafelspel: samen om 1 tafel (2-6 pers)
B meerder huishoudens: met elkaar maar dan vanaf een eigen locatie (b.v. via Zoom) per pakket 3-9 pers.

  • Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur
  • Groepsgrootte: 3 tot 36 pers
  • Kosten: 55,- per pakket (excl. verzendkosten extra adressen B)
  • 5% korting bij 10+ pakketten

Wanneer kunnen we het verwachten?

De levertijd: 1-3 werkdagen.

A of B:

Geef bij de bestelling door of je uitvoering A of B wilt.
Geef bij keuze B ook de adressen van de andere 2 speellocaties wanneer je wilt dat wij de pakketten verzenden.

B als Teamuitje
je kunt met meerdere pakketten B een heus Corona proof teamuitje organiseren! Voor zowel kleine als grote groepen. Zolang het maar een meervoud van drie ‘locaties’ is. Dus drie personen is prima, maar 36 ook!
Zit je met 2 personen op hetzelfde adres dan kunnen deze personen dus ook samen werken aan het zelfde deel van het pakket. Mail ons even om de mogelijkheden en dag te bespreken.  Wij sturen het dan 3 dagen van te voren op en kunnen bijvoorbeeld  ook het spel (op afstand begeleiden)

Wat heb je nodig?

Naast het toegestuurde pakket,  geduld, creativiteit, een telefoon.
Bij pakket B heb je op iedere speellocatie ook een computer/tablet (met internet) nodig.

én natuurlijk… ijzersterke maar ook gezellige teamspelers.

Bestel nu deze escape room voor thuis

Een escape room per post? Hoe werkt dat?

Teamuitje met Dossier 0459 (B) 
Iedere speellocatie krijgt een deel van het Dossier. Denk aan plattegronden, een geheimschrift, materiaal om mee te puzzelen én natuurlijk een introductiebrief. De locaties mogen deze enveloppe op een vooraf afgesproken tijdstip openen. In de introductiebrief lees je met welke twee andere collega’s (of vrienden) je samen moet werken. Via de telefoon, Skype of WhatsApp zoek je contact met hen.

Wanneer je de informatie uit de verschillende enveloppen samenbrengt, vind je diverse codes en daarmee ontdek je steeds meer bewijsmateriaal. De puzzels variëren van rekenen tot geheimschrift, van het bellen van een verdachte tot het bekijken van bewijsmateriaal. Lukt het jou om jezelf vrij te pleiten?

Na 90 tot 120 minuten moet je het eindpunt bereikt hebben. Het eindpunt stellen we samen met de organisator vast: Wil je enkel een mail met een felicitatie ontvangen, of vind je het leuk om ‘samen’ nog even een (skype-) borrel te pakken? Desgewenst kunnen wij dit (op afstand 🙂 ook begeleiden. In overleg is erg veel mogelijk.

Deze escapers gingen jou al voor:

Margriet: “Gaaf! Ook als vervanging voor een bedrijfsuitje!”

Annelieke: “Heel leuk, nu ook in deze Corona-tijd! Vooral dat briefje vond ik echt epic!”

Laurens: “Super toffe ervaring. Ik was verrast over de uitdaging en de mate waarin deze experience doordacht is; had echt het gevoel van een escaperoom, maar dan thuis!”

Daryo: “Ik vond het top georganiseerd! Mooi pakket en toffe escaperoom. Erg mooi gemaakt!”

Jaap: “Wij hebben met het hele gezin genoten, het spel was fenomenaal!”

Maaike: “Dit is een spel waar je je thuis in een escaperoom waant en ondanks de entourage je niks aan verhaallijn of sfeer mist. De kwaliteit en verzorging is top en de begeleiding geweldig. Je kan merken dat het door mensen is gemaakt met hart voor puzzelaars.”

Waar wacht je nog op?

Ben je op zoek naar een leuk uitje voor vrienden, een teamuitje of een alternatief voor de vrijdagmiddagborrel? Dan is Dossier 0459 écht iets voor jou!

Twijfel niet langer en boek deze escaperoom nu!

Toch nog vragen? Neem dan contact met ons op via 06-24157177 of info@escaperoomdeventer.nl!