Je krijgt een uur om te ontsnappen

59:59

Op zoek naar een mooie Escape Room aanbieding?

Klik hier om meteen een kamer te boeken!

Escape Rooms zijn aan een opmars bezig in Nederland. In een korte tijd zijn er honderden Escape Rooms bij gekomen. Dit komt omdat het voor veel mensen smaakt naar meer. Hebben ze eenmaal een Escape Room gedaan, dan hebben ze het escape-virus al snel te pakken. Niet zo gek, het zijn erg leuke en toch wel een beetje verslavende puzzels. Ook leuk is dat de kamers allemaal een eigen thema hebben. Het is dus elke keer weer een verrassing in welk avontuur je deze keer terecht komt. Van een schilderskamer tot een heus laboratorium tot op de thee bij een ‘lief’ oud vrouwtje. Je komt van alles tegen.

De combideals van Escape Room Deventer

Escape Rooms spelen is een leuke en verslavende hobby. Boek je bij ons meerdere kamers tegelijk? Dan krijg je korting op de boeking. Boek je drie kamers op hetzelfde moment? Bij twee boekingen krijg je bij ons 5% en bij drie boekingen 10% korting. Wil je bij ons ook wat eten? Een buffet bijboeken is bij ons ook mogelijk. Kies je voor de Agatha kamer? Dan maakt de High Tea de ervaring voor een zacht prijsje helemaal af! Zo wordt een escape room een mooi en compleet dagje uit.

Escape Room Aanbieding

Een kamer spelen

Durven jullie de uitdaging aan? Dan nodigen we jullie van harte uit om onze kamers te spelen! Je vindt ons vlakbij centrum Deventer, op loopafstand van het centraal station. Klik hier om nu meteen te reserveren! Heb je nog vragen of speciale wensen? Neem dan contact met ons op via info@escaperoomdeventer.nl of 06-24157177.