Teambuilding

Teambuilding

Jullie willen werken aan de teambuilding binnen het team? Zoek niet verder! Een escaperoom is DE plek om elkaar echt te leren kennen!

We bieden verschillende teambuildingsactiviteiten aan:

  1. Project Teamwork. Voorafgaand aan de teambuildingsdag gaan we samen in gesprek om te horen waar jullie op vastlopen of waar jullie in willen groeien. We stellen een programma op dat speciaal gericht is op jullie team, met spellen die aansluiten op wat jullie willen leren. Door middel van een spel op maat gaan jullie groeien in samenwerking.
  2. Groepsanalyse. Achter de camera’s in de escaperoom zie je zo veel interessante dingen. Een psychologe kijkt mee achter de camera’s en kijkt welke dingen er opvallend zijn. Naar aanleiding van de observaties gaan jullie het gesprek aan. Hoe vertaalt zich dit naar de werkvloer?
  3. The Team Games. In verschillende teambuilding-spellen nemen jullie het tegen elkaar op of werken jullie samen. Diepgang en fun in 1 programma.

Het is mogelijk om de verschillende activiteiten te combineren. We denken graag met jullie mee om jullie teambuildingsdag tot een groot succes te maken! Ook een lunch, diner of borrel behoort tot de mogelijkheden.

Neem contact op

Beleef de Escape Ervaring