Onze Escape Room, één van de leukste activiteiten Deventer

Onze Escape Room, één van de leukste activiteiten Deventer

Klik hier om meteen een kamer te boeken!

Ben jij op zoek naar het leukste dagje uit Deventer? Of kwam je op deze pagina uit door te zoeken naar ‘Activiteiten Deventer’? Dan heb je gevonden waar je naar op zoek was! Misschien zegt het woord ‘Escape Room’ je wel helemaal niks. In dat geval weet je niet wat je mist!  Het is het meest uitdagende uitje van dit moment. Je gebruikt je behendigheid en puzzelvaardigheid om zo snel mogelijk allerlei raadsels op te lossen. Lukt jullie dit binnen de tijd?

Escape Rooms

Het aantal Escape Rooms in Nederland is de afgelopen tijd enorm snel toegenomen. In een paar jaar zijn er inmiddels honderden. Het idee is simpel. Samen met een groep begin je in een kamer. Hier kun je allerlei raadsels vinden die opgelost moeten worden. Van verborgen aanwijzingen tot fysieke puzzels. Alles komt voorbij. Vaak bestaat een Escape Room uit meerdere kamers. Het doel is altijd hetzelfde! Zo snel mogelijk de kamer weer uitkomen. Lukt het jullie om binnen 60 minuten te ontsnappen?

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Onze kamers

Zoek jij naar een Escape Room voor twee personen? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jullie! Ervaren spelers kunnen onze kamers nu ook de uitdaging aan gaan om de rooms met 2 personen te spelen. Zo kom je er achter hoe goed jullie al zijn! In onze Rooms kunt en jullie op missie met de ‘Monuments Men‘ of kun je samen op de thee bij Agatha. Beide kamers zijn geschikt zijn voor groepen tot 8 personen maar nu dus ook v.a. 2 personen. Met welke groepsgrootte je ook een kamer wil spelen, jullie kunnen in onze kamers terecht!

Heb je vragen? Of wil je een kamer boeken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. We zien ernaar uit om jullie op te sluiten!

Neem contact op

Beleef de Escape Ervaring