Je krijgt een uur om te ontsnappen

59:59

Onze Escape Room, één van de leukste activiteiten Deventer

Klik hier om meteen een kamer te boeken!

Ben jij op zoek naar het leukste dagje uit Deventer? Of kwam je op deze pagina uit door te zoeken naar ‘Activiteiten Deventer’? Dan heb je gevonden waar je naar op zoek was! Misschien zegt het woord ‘Escape Room’ je wel helemaal niks. In dat geval weet je niet wat je mist!  Het is het meest uitdagende uitje van dit moment. Je gebruikt je behendigheid en puzzelvaardigheid om zo snel mogelijk allerlei raadsels op te lossen. Lukt jullie dit binnen de tijd?

Escape Rooms

Het aantal Escape Rooms in Nederland is de afgelopen tijd enorm snel toegenomen. In een paar jaar zijn er inmiddels honderden. Het idee is simpel. Samen met een groep begin je in een kamer. Hier kun je allerlei raadsels vinden die opgelost moeten worden. Van verborgen aanwijzingen tot fysieke puzzels. Alles komt voorbij. Vaak bestaat een Escape Room uit meerdere kamers. Het doel is altijd hetzelfde! Zo snel mogelijk de kamer weer uitkomen. Lukt het jullie om binnen 60 minuten te ontsnappen?

dagje uit deventer

Onze kamers

Zoek jij naar een Escape Room voor twee personen? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jullie! Ervaren spelers kunnen onze ‘Student lab‘ met zijn tweeën doen. Zo kom je er achter hoe goed je kan samenwerken! Verder hebben we de ‘Monuments Men‘ en kun je bij ons op de thee bij Agatha. Dit zijn beide kamers die geschikt zijn voor 10 tot 12 personen. Dus met welke groepsgrootte je ook een kamer wil spelen, wij hebben de perfecte kamer voor jou!

Heb je vragen? Of wil je een kamer boeken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. We zien ernaar uit om jullie op te sluiten!