FAQ

FAQ

Check onze workshops hier.

Natuurlijk! Check onze arrangementen hier.

Reserveringen voor een kamer kunnen tot 24 uur voor aanvang en voor 2  of meer kamers tot 48 uur voor aanvang van de activiteit kosteloos geannuleerd worden. Je kunt je annulering via e-mail doorgeven. We kunnen de reservering dan verschuiven naar een andere datum en/of tijd. Bij een annulering binnen 24 uur of ‘no show’ brengen wij 100,00 euro in rekening. Bij betaling binnen 14 dagen van de factuur wordt bij een volgende boeking de helft van deze factuur als korting berekend.

Wij vragen elke groep om minimaal 10 minuten voor aanvang van de activiteit aanwezig te zijn in verband met het geven van een korte introductie. Het kan voorkomen dat er (door overmacht) niet de hele groep op tijd aanwezig is. Indien het hele team later start dan de afgesproken starttijd, zullen we de eindtijd moeten aanhouden i.v.m groepen na jullie. Probeer dus altijd ruim van te voren aanwezig te zijn! Mocht de hele groep meer dan een kwartier te laat komen, dan is het niet meer mogelijk om te starten en zijn wij genoodzaakt de no show kosten in rekening te brengen.

Een Escape Room is met name spannend omdat je niet weet wat je kunt verwachten. Wij hebben geen horror kamers en roepen vooral gezonde spanning en energie op. Daarnaast is er altijd contact tussen de spelers in de Escape Room en één van onze medewerkers in de controle kamer. De spelervaring is aan te passen door kleine veranderingen in verhaal, muziek of licht. Mocht u twijfelen of u het aan durft, mail of bel ons even.

Voor onze Escape Rooms geldt een minimale leeftijd van 16 jaar en 12 jr onder begeleiding van (minimaal) 1 volwassene. Wanneer er kinderen onder de 14 jaar mee spelen passen wij de spanning aan zodat zij onder begeleiding van volwassen spelers mee kunnen spelen. Vermeld het aantal kinderen even bij je boeking.

Wij zijn de gehele week geopend. Het boekingssysteem houdt rekening met een planningsmarge van 24 uur, wilt u binnen 24 uur toch nog een kamer reserveren dan kan dat in overleg toch nog geregeld worden. Bel of mail ons dan even. Ook kunnen wij van de vaste timelocks afwijken wanneer dit mogelijk is i.v.m de al staande reserveringen.

Bij het pand kun je gratis parkeren (Max 3 auto’s). Ook aan het begin van de Gashavenstraat (50m. lopen) kun je aan de rechterkant vrij parkeren. Vanaf de escaperoom is het ca. 17 min. lopen naar het centrum.

Wij willen er graag voor zorgen dat iedere speler de mogelijkheid heeft om mee te spelen. In de escaperoom Agatha zijn er mogelijkheden voor mindervalide spelers. Neem even contact met ons op om te overleggen wat er wel en niet mogelijk is. Het spelen van een escapekist is vrijwel altijd mogelijk.

Geef voorafgaand aan het spel even aan dat je claustrofobisch bent. In onze escaperooms zitten deuren nooit echt dicht. Alle deuren zijn simpel te openen met een noodstop. We denken graag mee hoe we ervoor kunnen zorgen dat je een leuke escaperoom beleving hebt. Ook als dit betekend dat we een deur niet afsluiten of jou zelf de sleutel meegeven. Wanneer je twijfelt of je het aandurft, vraag dan onze medewerkers even een rondje met je door de kamer te maken, dan kun je met eigen ogen zien of je de ruimte aandurft. Toch liever niet escapen? Vaak kun je dan met een van onze medewerkers achter de camera’s meekijken hoe je vrienden/familie of collega’s het er vanaf brengen.

Check ook onze escapekist. De escaperoom waarbij je niet opsloten zit in een ruimte, maar wel heerlijk kunt puzzelen.

Vanaf 14 jaar kun je je kinderfeestje vieren in de escaperoom. Kijk op de pagina kinderfeestje.

Neem contact op

Beleef de Escape Ervaring