Op zoek naar een Escape Room met korting?

Op zoek naar een Escape Room met korting?

Klik hier om meteen escape rooms met korting te boeken!

Escape Rooms zijn aan een opmars bezig in Nederland. In korte tijd zijn er honderden Escape Rooms bij gekomen. Die populariteit is vooral te danken aan het feit dat Escape Rooms nogal verslavend werken. Heb je eenmaal een Escape Room gedaan, dan heb je het escape-virus waarschijnlijk al te pakken. Niet zo gek, het zijn erg leuke en toch wel een beetje verslavende puzzels.

Korting op je Escape Room? Dat kan!

Doordat iedere kamer een eigen thema en puzzels heeft, weet je vooraf ook nooit helemaal zeker in welk avontuur je terecht komt. Je kunt van alles tegenkomen: van een oorlogskamer tot een heus laboratorium tot op de thee bij een ‘lief’ oud vrouwtje. Laat jij je graag verrassen, maar liever niet in de prijs? Bekijk dan eens onze kortingen hieronder! 

Escape Room Korting; Bekijk onze combideals

Boek je bij ons meerdere kamers tegelijk? Dan krijg je korting op de boeking. Boek je twee of meer kamers op hetzelfde moment? Dan hebben wij een mooie aanbieding voor je:

Bij twee boekingen krijg je bij ons 5% en bij drie boekingen 10% korting.

Wil je bij ons ook wat eten? Een buffet bijboeken is bij ons ook mogelijk. Kies je voor de Agatha kamer? Dan maakt de High Tea de ervaring voor een zacht prijsje helemaal af! Zo wordt een escape room een mooi en compleet dagje uit.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Boek nu jouw escape rooms met korting

Durven jullie de uitdaging aan? Dan nodigen we jullie van harte uit om onze kamers te spelen! Je vindt ons op 1,7 km v.a. het  centrum (Brink) van Devente en op loopafstand (17 min.) van het centraal station. Klik hier om nu meteen te reserveren! Heb je nog vragen of speciale wensen? Neem dan contact met ons op via info@escaperoomdeventer.nl of 06–24157177.

Neem contact op

Beleef de Escape Ervaring