Escapen op locatie

Escapen op locatie

Sherlock heeft jullie hulp nodig! Hij leverde bij ons een kist vol raadsels af. Lukt het jullie om zijn opdracht te voltooien?

Sherlocks kist is geschikt voor 2 tot 6 spelers en het spel duurt 45 tot 60 minuten. Zijn jullie met meer dan 6 personen, maak dan teams en boek meerdere kisten.

Hoe werkt het? Je haalt Sherlocks kist bij ons op. Je ontvangt een instructie om de kist thuis helemaal speelklaar te zetten. Jij en je team ontrafelen daarna lade voor lade het mysterie van Sherlock. Na het spel pakken jullie alle materialen weer in en brengen de kist terug naar de escaperoom.

Speciaal in jouw thema! Wij maken een escapekist speciaal in het thema van jouw feest! Zo is de kist ook geschikt te maken voor huwelijksaanzoeken, zwangerschapsaankondigingen en vele andere leuke momenten. Zoek je een leuke activiteit voor kinderfeestjes check dan sherlockjunior.

Ik wil een escapekist huren!

De escaperoom komt naar jou toe! Sherlocks kist is een escaperoom vol puzzels, mysterie en raadsels. Je kunt Sherlocks kist op 2 mogelijke manieren spelen:

Huur Sherlocks kist

2-12 spelers

Onbegeleid maar met hints & aanwijzingen enveloppe

Zelf ophalen en terugbrengen

spelduur 45 minuten

Begeleide Escape op locatie

12-42 spelers

onder begeleiding van onze spelmasters

wij komen alles brengen en ophalen

spelduur 30 tot 90 minuten (aanpasbaar naar jullie wensen)

Neem contact op

Beleef de Escape Ervaring