FAQ Dossier

FAQ Dossier

Een telefoon of laptop met internetverbinding, een pen of potlood per persoon, papier voor aantekeningen, vrij tafelblad om op te puzzelen. Wanneer je het Dossier thuis speelt heb je alle materialen zeer waarschijnlijk in huis om het Dossier volledig te spelen.

We sturen het Dossier zo snel mogelijk naar je op. Gemiddeld doet een postpakketje er 1-3 werkdagen over om in je brievenbus terecht te komen. Het is een brievenbuspakketje dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Heb je meer haast, laat het ons even weten of maak een afspraak om het af te komen halen.

Ja! Het Dossier is ook leuk voor kids vanaf 8 jaar onder begeleiding van volwassen spelers. Het spel heeft een lange speeltijd (gemiddeld 2-4 uur), we raden aan om af en toe een pauze in te lassen of het spel te verdelen over meerdere dagen.

Het Dossier is geschikt voor groepen van 1-6 spelers.

Je hebt een aantal keer je laptop of telefoon nodig. Je ontvangt een postpakket vol geheime aanwijzingen en je puzzelt met echte materialen die je vast kunt houden, kunt onderzoeken en kunt delen met je teamgenoten. Waar het bij online escapegames soms lastig is om samen te werken, kun je bij deze escapegame de puzzelmaterialen gemakkelijk verdelen en tegelijkertijd werken aan verschillende puzzels.

Het online deel van Het Dossier werkt ook op je smartphone.

Net als in een real life Escaperoom zijn onze escapegames slechts 1x te beleven. Daarna weet je immers de oplossingen voor alle puzzels al.. Wel kun je het doorgeven aan een andere puzzelfanaat. Hiervoor heb je alleen de resetkit nodig. Deze kun je ook bij ons bestellen of afhalen.

In je postpakket vindt je ook een enveloppe met daarin alle hints en oplossingen. Lees het blad met hints om je op weg te helpen. Kom je er echt niet uit: Lees dan een klein stukje van de oplossing en pak het spel weer op.

Neem contact op

Beleef de Escape Ervaring