Je krijgt een uur om te ontsnappen

59:59

Op zoek naar een origineel teamuitje?

Klik hier om meteen een kamer te boeken!

Ben jij bezig een teamuitje te plannen? Wie een leuk en origineel teamuitje wil plannen zit goed bij onze Escape Room! Samen in een race tegen de klok de puzzel oplossen. Komen jullie de kamer op tijd weer uit? Om het nog leuker te maken kun je met meerdere groepen langskomen. Welk team weet de puzzels het snelst op te lossen? Niet alleen een leuke manier om samen met collega’s wat te ondernemen, dit is ook de plek voor teambuilding Deventer! Precies weten hoe het met de teamspirit binnen jouw bedrijf gaat? We kunnen ook een analyse laten uitvoeren door een gespecialiseerd teambuilding bedrijf. Dit bedrijf kijkt dan mee met de teams en geeft achteraf een analyse van de samenwerking tussen je collega’s.

Escape Rooms

Escape Rooms hebben de afgelopen jaren een enorme opmars gemaakt. In enkele jaren vind je ze nu in alle steden, en zijn er honderden bijgekomen. In het kort is het een kamer met een reeks aan raadsels en puzzels. Deze moet jij met je groep oplossen voor het uur voorbij is. Voor veel mensen voelt het alsof ze een videospel binnenlopen, alleen dan in het echte leven. Lukt het jou en jouw team de kamer op tijd te verlaten? Dan veroveren jullie een plekje op de heldenlijst van onze Escape Room!

origineel teamuitje

Leuk en origineel teamuitje voor maximaal 28 personen!

Erachter komen hoe vindingrijk jouw collega’s zijn? Door onze kamers kom je er snel achter!

Misschien leer je sommige mensen wel van een hele andere kant kennen. Onze Escape Room is één van de meer uitdagende Escape Rooms in Nederland. Dit betekent dat niet ieder team het haalt, maar jullie wel bewezen hebben een goed team te zijn als je er wel in slaagt! Wil je een escape room boeken met een grote groep? Bij ons kun je met 28 mensen tegelijk terecht. Jullie spelen de kamers dan om beurten in teams. Een leuke manier om te kijken welk team bestaat uit de beste puzzelaars! Terwijl de ene groep speelt kan de andere groep bij ons ook terecht voor een schildercursus, of het koffer-game escapespel. Op die manier maken jullie er een dag van om nog lang te onthouden!

Tot slot zijn er nog verschillende combinaties mogelijk, zoals een buffet of een high tea. Twijfel dus niet langer en boek voor jullie volgende bijeenkomst een Escape Room!