Je krijgt een uur om te ontsnappen

59:59

Veel gestelde vragen

1. kunnen we ook nog meer doen naast escapen?

Wij hebben twee mobiele esapegames die op jullie eigen locatie gespeeld kunnen worden:  ‘Koffer-Game’ en de ‘Boeken Deze kan ook op locatie worden georganiseerd.

Schilderworkshop: ‘Modern Pop-Art’ (v.a.25,00p.p.) Geweldig in combinatie met het spelen van een Escape Room. Terwijl de ene groep de kamer speelt, kan de andere groep lekker schilderen.
Ook geheel op maat gemaakte programma’s met bijvoorbeeld solextochten, e-steps, segway tour de city, tuk-tuk tours en diverse andere spelen zijn mogelijk. Er is een vergaderruimte (max 15 pers.), die gehuurd kan worden om even met uw collega’s na te praten. Mail ons even voor meer informatie.

Solex tour: v.a. 32,50 p.p. (min 10 pers)
segway tour de city: 51,00 p.p. (min 10 pers)

2. kunnen wij ook wat eten of drinken bij het escapen?

Graag verzorgen wij voor jouw groep verschillende buffets (koffie/thee frisdrank met wat lekkers en/of taart, lunch etc.). Dit is bij de reservering mee te bestellen maar ons even een mailtje te sturen kan natuurlijk ook. Kijk ook even bij: combideals

3. Kunnen we de reserveringen nog annuleren?

Reserveringen voor een kamer kunnen tot 24 uur voor aanvang en voor 2  of meer kamers tot 48 uur voor aanvang van de activiteit kosteloos geannuleerd worden. Je kunt je annulering via e-mail doorgeven. We kunnen de reservering dan verschuiven naar een andere datum en/of tijd. Bij een annulering binnen 24 uur of ‘no show’ brengen wij 100,00 euro in rekening. Bij betaling binnen 14 dagen van de factuur wordt bij een volgende boeking de helft van deze factuur als korting berekend.

4. Is het erg wanneer we te laat komen?

Wij vragen elke groep om minimaal 10 minuten voor aanvang van de activiteit aanwezig te zijn in verband met het geven van een korte introductie. Het kan voorkomen dat er (door overmacht) niet de hele groep op tijd aanwezig is. Indien het hele team later start dan de afgesproken starttijd, zullen we de eindtijd moeten aanhouden i.v.m groepen na jullie. Probeer dus altijd ruim van te voren aanwezig te zijn! Mocht de hele groep meer dan een kwartier te laat komen, dan is het niet meer mogelijk om te starten en zijn wij genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

4. Is een Escape Room eng?

Een Escape Room is met name spannend omdat je niet weet wat je kunt verwachten. Wij hebben geen horror kamers en roepen vooral gezonde spanning en energie op. Daarnaast is er altijd contact tussen de spelers in de Escape Room en één van onze medewerkers in de controle kamer. Mocht u twijfelen of u het aan durft, mail of bel ons even.

5. Geldt er een minimale leeftijd?

Voor onze Escape Rooms geldt een minimale leeftijd van 16 jaar en 12 jr onder begeleiding van (minimaal) 1 volwassene. Wanneer er kinderen onder de 14 jaar mee spelen passen wij de spanning aan zodat zij onder begeleiding van volwassen spelers mee kunnen spelen.

6. Welke dagen en tijden kan ik reserveren?

Wij zijn de gehele week geopend. Het boekingssysteem houdt rekening met een planningsmarge van 24 uur, wilt u binnen 24 uur toch nog een kamer reserveren dan kan dat in overleg toch nog geregeld worden. Bel of mail ons dan even. Ook kunnen wij van de vaste timelocks afwijken wanneer dit mogelijk is i.v.m de al staande reserveringen.

7. Is er parkeergelegenheid bij de escaperoom?

Bij het pand kun je gratis parkeren (3 auto’s). Ook aan het begin van de Gashavenstraat (50m. lopen) kun je aan de rechterkant vrij parkeren. Vanaf de escaperoom is het ca. 17 min. lopen naar het centrum.