Je krijgt een uur om te ontsnappen

59:59

Veel gestelde vragen

1. kunnen we ook nog meer doen naast escapen?

Wanneer je met meerdere groepen wilt komen escapen is er de mogelijkheid om het spel: ‘Koffer-Game’ of een schilderworkshop ‘Modern Pop-Art’ (v.a.17,50 p.p.) bij te boeken. Ook verzorgen wij geheel op maat gemaakt programma’s met bijvoorbeeld solextochten, diverse spelen. Ook kunt met uw groep bij ons (tot 15 pers) vergaderen.
Voor informatie mail dan even met ons dan sturen wij je een overzicht et alle mogelijkheden.

2. kunnen wij ook wat eten of drinken bij het escapen?

Wij kunnen voor jouw groep verschillende buffets (koffie/thee frisdrank met wat lekkers en/of taart, lunch etc.) verzorgen. Dit kun je bij ons vooraf reserveren door dit bij te boeking mee te bestellen of ons even een mailtje te sturen. Kijk ook even bij: combideals

3. Kunnen we de reserveringen nog annuleren?

Reserveringen voor 1 kamer kunnen tot 24 uur voor aanvang en voor 2 of 3 kamers 48 uur voor aanvang van de activiteit kosteloos geannuleerd worden. 
Je kunt je annulering via e-mail doorgeven. We kunnen de reservering dan verschuiven naar een andere data/tijd.
 Bij een annulering binnen 24 uur of ‘no show’ brengen wij 50 euro aan kosten in rekening waarvan de helft als korting gezien wordt bij de volgende reservering bij betaling binnen 14 dagen.

4. Is het erg wanneer we te laat komen?

Wij vragen elke groep om minimaal 15 minuten voor aanvang van de activiteit aanwezig te zijn in verband met het geven van een korte introductie en eventueel een (gratis) kopje koffie of thee. Het kan voorkomen dat er (door overmacht) één of meerdere deelnemers wat later zijn en daar hebben wij begrip voor. Indien het team echter later start dan de afgesproken starttijd zullen we de eindtijd moeten aanhouden ivm groepen na jullie. Probeer dus altijd ruim van te voren aanwezig te zijn! Mocht de hele groep meer dan een kwartier te laat komen dan is het niet meer mogelijk om te starten en zijn wij genoodzaakt de volledige kosten win rekening te brengen.

4. Is een Escape Room eng?

Een Escape Room is met name spannend omdat je niet weet wat je kunt verwachten. Wij hebben geen horror kamers en roepen vooral gezonde spanning en energie op. Daarnaast is er altijd contact tussen de spelers in de Escape Room en één van onze medewerkers in de controle kamer. Mocht u twijfelen of u het aan durft, mail of bel ons even1

5. Geldt er een minimale leeftijd?

Voor onze Escape Rooms geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Echter kinderen vanaf 10 jaar kunnen onder begeleiding van volwassen spelers ook escapen.

6. Welke dagen en tijden kan ik reserven?

Wij zijn de gehele week geopend. Het boekingssysteem houdt rekening met een planningsmarge van 12 uur, wilt u binnen 12 uur toch nog een kamer reserveren dan kan dat in vaak toch nog geregeld worden. Bel of mail ons dan even. Ook kunnen wij van de vaste timelocks afwijken wanneer dit mogelijk is ivm de al staande reserveringen.

7. Is er parkeergelegenheid bij de escaperoom?

Bij het pand kun je volop gratis parkeren. Vanaf de escaperoom is het ca. 15 min. lopen naar het centrum.