Je krijgt een uur om te ontsnappen

59:59

Veel gestelde vragen

1. is er nog meer te doen?

Wanneer je met meerdere groepen wilt komen escapen is er de mogelijkheid om het spel: ‘Koffer-Game’ of een schilderworkshop ‘Modern Pop-Art’ (v.a.17,50 p.p.) bij te boeken.  Deze activiteiten zijn inclusief een hapje en een drankje.

2. kunnen wij ook wat drinken bij het escapen?

Wij kunnen voor jouw groep verschillende buffets (koffie/thee frisdrank met wat lekkers etc.) verzorgen. Dit kun je bij ons vooraf reserveren door het bij de reservering mee te bestellen of ons even een mailtje te sturen. Kijk ook even bij: combideals

3. Is een Escape Room eng?

Een Escape Room is met name spannend omdat je niet weet wat je kunt verwachten. Onze kamers roepen vooral gezonde spanning en energie op. Daarnaast is er altijd contact tussen de spelers in de Escape Room en één van onze medewerkers in de controle kamer.

4. Geldt er een minimale leeftijd?

Voor onze Escape Rooms geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Echter kinderen vanaf 10 jaar kunnen onder begeleiding van volwassen spelers ook escapen. Bij het spelen van de Art Escape en Agatha Room zijn er twee volwassen begeleiders en in de Student Lab en Heerengracht 1 volwassen begeleider nodig. Bij afwezigheid of tekort aan begeleiding is het niet mogelijk om te spelen.

5. Is er parkeergelegenheid bij de escaperoom?

Bij het pand kun je volop gratis parkeren. Vanaf de escaperoom is het ca. 15 min. lopen naar het centrum. De Heerengracht 458 is in het centrum van Deventer. Er kan vlakbij (betaald) geparkeerd worden (Smedenstraat of Spinhuissteeg) of in de Cetrumparkeergarage (op de Keizer)