Je krijgt een uur om te ontsnappen

59:59

Zakelijk

DOSSIER 0459:
De escaperoom vanuit huis voor grotere groepen

vanaf 14,50 per persoon

Vorm een onderzoeksteam en daag je collega’s uit! In deze thuis-escaperoom speel je niet alleen tegen de klok, maar neem je het ook op tegen de je collega’s, vrienden of familie.

Spelduur: 2 – 3 uur. Aantal spelers: 10-100

Hoe werkt zo’n escaperoom op afstand?

  1. Prik een datum & boek een tijdslot!
  2. Je ontvangt van ons een mailtje en geeft ons de adressen van de spelers door. Je kunt zelf de teams samenstellen (3 a 4 personen per team) of ons teams laten maken.
  3. Iedere speler ontvangt ten minste 3 dagen van te voren een deel van het  DOSSIER. Dit deel moet gesloten blijven tot de start van het onderzoek.
  4. Op het gekozen tijdstip is er een meeting met commissaris Velthuis en openen jullie allen het DOSSIER en begint je onderzoek.
  5. Commissaris Velthuis begeleidt jullie bij het oplossen van deze zaak en geeft raad en hints.
  6. De teams achterhalen de locatie van de daders en weten ze te arresteren! Commissaris Velthuis houdt bij welke teams de zaak het eerst wisten op te lossen en stuurt na afloop het scorebord door.

Briljante manier om op afstand toch samen een escaperoom te kunnen doen. Het spel is goed doordacht en zit geniaal in elkaar! Gegarandeerd een leuke avond!  – Mellanie

De daders gepakt door goed speurwerk. Wat een leuke en gevarieerde puzzels en verrassend materiaal. Maar het kon niet zonder teamwork! (En een klein hintje van agent velthuis). Bedankt escaperoom Deventer en team Bravo! – Marjolein

Boek hier je bedrijfsuitje

Offerte? Vragen? Neem gerust contact met ons op