Je krijgt een uur om te ontsnappen

59:59

Dossier 0459

Direct na een grote bankroof melden zich diverse getuigen op bureau Salland. Toch wordt de Deventer bankroof niet opgelost. Het onderzoek loopt vast. Tot een anonieme tip alles op scherp zet. Het is nu aan jullie! Met de post ontvang je een dik politiedossier. Lukt het jou om de zaak van de Deventer Bankroof tot een goed einde te brengen? De tijd tikt! Ontdek valse getuigenissen, verborgen boodschappen en arresteer de daders.

Al onze escapegames zijn eenmalig te spelen. Met een Resetkit (8,50) kun je de escapegame opnieuw gebruiken en het spel doorgeven aan vrienden!

DOSSIER 0459: Op 1 locatie

Speel DOSSIER 0459 met je gezin, familie of vrienden. Jullie ontvangen het gehele politiedossier met de post. Spreidt de onderzoeksmaterialen uit op tafel en maak je klaar voor avond vol spanning, mysterie en raadsels.
Voor 2-6 spelers op 1 locatie. Spelduur 2-4 uur.  
Ook geschikt voor gezinnen met kids vanaf 8 jaar. 

DOSSIER 0459: Samen spelen met vrienden op afstand

Speel DOSSIER 0459 samen met vrienden op afstand. Het politiedossier wordt verspreidt opgestuurd naar 2, 3 of 4 verschillende adressen. Iedere speler ontvangt thuis een eigen deel van het dossier. Jullie spreken een starttijd af en maken verbinding via beeldbellen. Alleen door goed samen te werken kunnen jullie de daders inrekenen.
Voor 2-6 spelers op 2, 3 of 4 verschillende locaties. Spelduur 2-4 uur. 

DOSSIER 0459 als groepsactiviteit of bedrijfsuitje

Commissaris Velthuis staat klaar om onderzoeksteams bij te staan tijdens het onderzoek. Boek een tijdslot, maak teams en kom online samen. Weet jouw team als eerst de daders te arresteren? Strijd niet enkel tegen de klok, maar ook tegen je eigen familie, vrienden of collega's.
Voor teams vanaf 10 personen. Vanaf 14,50 p.p. Spelduur 2-4 uur. 

Q & A

Wat is de levertijd?

We sturen jullie DOSSIER 0459 zo snel mogelijk toe. Dit duurt normaal gesproken 1 tot 3 werkdagen. Veel haast? Geef dit even door bij je bestelling of kom het pakket bij ons afhalen.

Met hoeveel personen kan ik DOSSIER 0459 spelen?

DOSSIER 0459 is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. We raden aan om het spel te spelen met een team van 2-6 personen. Wil je het dossier spelen met een groep van 6-10 personen, bestel dan 2 sets en speel het spel tegen elkaar. Groepen vanaf 10 personen kunnen ook de begeleide versie van DOSSIER 0459 boeken. Je boekt een tijdslot op onze zakelijke pagina en maakt teams van 3 a 4 personen. Commissaris Velthuis staat de teams bij en met tips en aanwijzingen.

Wat heb je nodig?

Je ontvangt alle puzzelmaterialen thuisgestuurd. Zorg voor een vrij tafelblad om de onderzoeksmaterialen op uit te spreiden en een smartphone met internetverbinding.
Wanneer je DOSSIER 0459 speelt met spelers op verschillende locaties heb je tevens een laptop nodig waarmee je kunt beeldbellen. Zo kun je online  met je teamgenoten overleggen over de puzzels.

Kan ik deze escapegame spelen met kinderen?

Ja! We raden DOSSIER 0459 aan voor kids vanaf 8 jaar, onder begeleiding van volwassen spelers. Door de lange spelduur van de escapegame (2-4 uur) is het mogelijk verstandig om een pauze in te lassen tussen de verschillende speldelen. We raden voor gezinnen met kids aan om tussen DEEL 1 en DEEL 2 van het spel even te pauzeren of dit te verdelen over 2 avonden.

Kan ik het DOSSIER na gebruik opnieuw spelen?

Net als een real life Escaperoom kun je de escapegame maar 1x beleven.  Wel kun je na afloop de beleving doorgeven aan andere puzzelfanaten. Bestel een resetkit met daarin extra materiaal en de instructies om DOSSIER 0459 weer klaar te zetten voor een volgende spelronde.

Een escape room per post? Hoe werkt dat?

Je krijgt een deel van het politiedossier thuisgestuurd. Denk aan plattegronden, een geheimschrift, materiaal om mee te puzzelen én natuurlijk een introductiebrief.  Wanneer jij en je team klaar zijn om het onderzoek te starten lees je samen de brief en onderzoek je daarna alle materialen in DEEL 1 van je dossier. Je onderzoekt de materialen en ontdekt welke valse getuigen dit onderzoek proberen te compliceren. Wanneer je de informatie uit de verschillende enveloppen samenbrengt, vind je diverse codes en daarmee ontdek je steeds meer bewijsmateriaal. De puzzels variëren van rekenen tot geheimschrift, van het bellen van een verdachte tot het bekijken van bewijsmateriaal. Er is geen tijdsdruk, je mag zo lang over je onderzoek doen als nodig is. Teams hebben vaak tussen de 2u en 4u nodig om de daders te arresteren.

Waar wacht je nog op?

Toch nog vragen? Neem dan contact met ons op via 06-24157177 of info@escaperoomdeventer.nl!