Je krijgt een uur om te ontsnappen

59:59

Dossier 0459

Met de post ontvang je een dik politiedossier. Lukt het jou om de zaak van de Deventer Bankroof tot een goed einde te brengen? De tijd tikt! Ontdek valse getuigenissen, verborgen boodschappen en arresteer de daders.

DOSSIER 0459 is geschikt voor grote en kleine groepen. Of je nu met z'n allen samen om 1 tafel zit of op verschillende locaties online wil samenkomen. DOSSIER 0459 is ook erg geschikt als bedrijfsuitje of groepsactiviteit. Kijk voor alle mogelijkheden voor grote groepen op onze zakelijke pagina

Al onze escapegames zijn eenmalig te spelen. Met een Resetkit (8,50) kun je de escapegame opnieuw gebruiken en het spel doorgeven aan vrienden! Check ook onze andere escapegame voor thuis: De Courant 

Samen om 1 tafel

Stel je eigen onderzoeksteam samen van 2-6 spelers. Je ontvangt met de post een dik dossier. Trek ongeveer 1,5-2,5 uur uit. Ook geschikt voor gezinnen met kids vanaf 12 jaar

Bestel nu deze escape room voor thuis

Online samenkomen

Liever niet samen om 1 tafel? Je kunt ook online samenkomen en deze zaak tot een goed einde brengen. Ook vanaf 2 of 3 verschillende adressen kunnen jullie je samen buigen over de zaak van de Deventer bankroof.

Jullie krijgen allen thuis een eigen deel van het dossier toegestuurd. Alleen door goed samen te werken kunnen jullie de daders inrekenen

Bestel nu deze escape room voor thuis

 

Q & A

Wat is de levertijd?

We sturen jullie DOSSIER 0459 zo snel mogelijk toe. Dit duurt normaal gesproken 1 tot 3 werkdagen. Veel haast? Geef dit even door bij je bestelling of kom het pakket bij ons afhalen.

Kan ik dossier 0459 ook spelen met een grote groep?

DOSSIER 0459 is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Wil je het dossier graag onder begeleiding van een van onze spelleiders spelen of als bedrijfsuitje neem dan een kijkje op onze zakelijke pagina.

Wat heb je nodig?

Naast het toegestuurde pakket, geduld, creativiteit, een telefoon of computer.
én natuurlijk… ijzersterke maar ook gezellige teamspelers

Een escape room per post? Hoe werkt dat?

Je krijgt een deel van het politiedossier thuisgestuurd. Denk aan plattegronden, een geheimschrift, materiaal om mee te puzzelen én natuurlijk een introductiebrief.  Wanneer jij en je team klaar zijn om het onderzoek te starten lees je samen de brief en onderzoek je daarna alle materialen in DEEL 1 van je dossier. Je onderzoekt de materialen en ontdekt welke valse getuigen dit onderzoek proberen te compliceren. Wanneer je de informatie uit de verschillende enveloppen samenbrengt, vind je diverse codes en daarmee ontdek je steeds meer bewijsmateriaal. De puzzels variëren van rekenen tot geheimschrift, van het bellen van een verdachte tot het bekijken van bewijsmateriaal. Er is geen tijdsdruk, je mag zo lang over je onderzoek doen als nodig is. Teams hebben vaak tussen de 1,5u en 2,5u nodig om de daders te arresteren.

Waar wacht je nog op?

Ben je op zoek naar een leuk uitje voor vrienden, een teamuitje of een alternatief voor de vrijdagmiddagborrel? Dan is Dossier 0459 écht iets voor jou! Toch nog vragen? Neem dan contact met ons op via 06-24157177 of info@escaperoomdeventer.nl!

 

Brink Garden Buildings

Nu actie: Bij besteding van 3000,00 bij Brink Garden Buildings ontvang je een Dossier 0459 gratis! Stel je voor: je zit heerlijk bij je vuurtje met een wijntje onder je nieuwe overkapping van Brink Garden Buildings wat is er dan leuker om dan een geweldig escape spel te spelen met je vrienden of gezin?