Escaperoom Apeldoorn en omgeving | Mis ons niet!

Escaperoom Apeldoorn en omgeving | Mis ons niet!

Nog geen 10 jaar geleden kende niemand het in Nederland, maar inmiddels zijn er hier al meer dan 500. Escaperooms hebben een enorme opmars gemaakt de afgelopen tijd. Het principe van deze Escaperooms is allemaal hetzelfde, en toch verschillen ze sterk van elkaar. De ene kamer vraagt meer behendigheid van de spelers, de ander daagt je puzzelvermogen nét iets meer uit dan de andere.

Escaperoom Apeldoorn

Ben jij op zoek naar de meest uitdagende Escaperoom Apeldoorn en omgeving? Dan moet je onze kamers absoluut uitproberen! Zijn jullie ervaren spelers en ben jij aan het zoeken naar een leuk dagje weg met vriend? Of je met zijn tweeën of met 16 personen bent, bij ons zit je helemaal goed!

Uitdaging

Escape Rooms verschillen enorm van elkaar in hoe uitdagend ze zijn, en daarmee hoeveel mensen de kamer binnen de tijd weten op te lossen. Zijn jullie er klaar voor om te kijken hoe het met jullie puzzelvaardigheden staat? Als jullie onze kamers binnen de tijd weten te verlaten, hebben jullie bewezen de meest uitdagende escape rooms ook aan te kunnen!

Ervaren escapers?

Zijn jullie echt ervaren spelers? Dan kun je deze kamer ook met twee personen proberen op te lossen. Een leuk dagje weg met vriend als jullie echte puzzelaars zijn! Voor grotere groepen hebben we kamers voor groepen tot zestien spelers. Zijn jullie met meer? Dan is onze Schilderworkshop of escapekistenspel wat voor jullie!

Jullie gaan dan in kleinere groepen om en om de kamer doen, terwijl de andere groep dit afwisselt met de spannende mobiele escaperoom of de schilderworkshop.

Leuk om te zien welk team de kamer het snelste weer weet te ontsnappen!

Een kamer spelen

Durven jullie de uitdaging aan? Dan nodigen we jullie van harte uit om onze kamers te spelen! Je vindt ons in Deventer, op een kwartiertje lopen van het centraal station. Klik hier om nu meteen te reserveren! Heb je nog vragen of speciale wensen? Neem dan contact met ons op via info@escaperoomdeventer.nl of 06-24157177.

Misschien vind je deze pagina’s ook interessant

Neem contact op

Beleef de Escape Ervaring