Geen leuke Escape Room in Gelderland?

Geen leuke Escape Room in Gelderland?

Ben je op zoek naar een leuke escape room in Gelderland, maar kun je geen leuke vinden? Wil je escapen met een grote groep of liever met z’n tweetjes? Dan ben je bij Escape Room Deventer aan het juiste adres!

Escapen in Deventer, net over de ‘grens’ van Gelderland

 
Deventer ligt net over de IJssel aan de ‘verkeerde’ kant van Gelderland, maar als je een leuke dag of avond wil hebben maakt dat toch niets uit?
Bij Escape Room Deventer hebben we maar liefst drie super leuke escape rooms. Daarnaast hebben we geweldige combideals die van jouw teamuitje zeker een succes maken!

De combideals van Escape Room Deventer

Wil je een heel dagdeel iets met je groep doen? Ook dan zit je hier goed. Boek na de ‘Monuments Men’ bijvoorbeeld een Schilderworkshop, ga na ‘Op de thee bij Agatha’ écht aan de High Tea, geheel in stijl van Agatha. Of combineer je escape room met een Solextour in het Overijsselse Deventer. Zomaar een greep uit onze super leuke combideals.
 

BEKIJK ONZE COMBIDEALS

Welke kamers heeft Escape Room Deventer?

Gezellig op de thee bij Agatha?

Het lijkt zo’n lief oud dametje, die nieuwe buurvrouw van ons. Maar schijn bedriegt, want iedereen die bij Agatha op de thee gaat, verdwijnt. Komen jullie wél weer naar buiten?
Agatha’s kamer is geschikt voor groepen van 5 t/m 10 spelers.

Boek Agatha’s kamer

Monuments Men

Sluit je aan bij de Monuments Men en ervaar wat het is om een oorlogsheld te zijn. Nu het einde van de oorlog nadert gaan de geruchten dat de door de nazi’s gestolen kunstwerken vernietigd zullen worden. Daarom start binnenkort jullie missie: het opsporen en veiligstellen van de verschillende kunstwerken. Maar kijk goed uit, de kunstopslag ligt vol boobytraps. Heb jij het doorzettingsvermogen en het lef om je leven op het spel te zetten voor deze kunstwerken?
De Monuments Men is geschikt voor 4 tot en met 8 personen.

Bezoek de Galerie

Mobiele Escape Room, echt in Gelderland

Wil je per se in Gelderland escapen op je eigen locatie? Dat kan! Wij komen graag naar jullie toe. Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

“Het was top en spannend… een aanrader! Nu zelfs spierpijn haha”
Hennie Roelvink

Misschien vind je deze pagina’s ook interessant

Neem contact op

Beleef de Escape Ervaring