De leukste Escaperoom van Overijssel vind je in Deventer!

De leukste Escaperoom van Overijssel vind je in Deventer!

Ben je op zoek naar een leuke escape room in Overijssel? Voor een grote groep of met z’n tweetjes? Dan ben je bij Escaperoom Deventer aan het juiste adres!

Escapen in het Overijsselse Deventer

Bij Escaperoom Deventer hebben we maar liefst drie super spannende, maar vooral leuke, escape rooms. Deze escaperooms zijn geschikt voor groepen vanaf 2 personen.

De kamers van Escaperoom Deventer

Gezellig op de thee bij Agatha?

Agatha is onze nieuwe buurvrouw. Ze lijkt een lief, oud dametje. Maar schijn bedriegt, want iedereen die bij haar op de thee gaat, verdwijnt. Komen jullie wél weer naar buiten?
Agatha’s kamer is geschikt voor groepen van 5 t/m 8 spelers.

KOM OP DE THEE

Monuments men

Sluit je aan bij de Monumentsmen en ervaar wat het is om een oorlogsheld te zijn. Nu het einde van de oorlog nadert gaan de geruchten dat de door de nazi’s gestolen kunstwerken vernietigd zullen worden. Daarom start binnenkort jullie missie: het opsporen en veiligstellen van de verschillende kunstwerken. Maar kijk goed uit, de kunstopslag ligt vol boobytraps. Heb jij het doorzettingsvermogen en het lef om je leven op het spel te zetten voor deze kunstwerken?
De Monumentsmen is geschikt voor 4 tot en met 8 personen.

BEZOEK DE GALERIE

Mobiele Escape Room

Wil je eens escapen op je eigen locatie? Dat kan! Wij komen graag naar jullie toe. Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Er is veel meer te doen dan escapen in Overijssel

Wil je een dag of een paar uur iets bijzonders doen met je groep? Ook dan zit je hier goed. Boek een van onze verschillende Schilderworkshops in onze gezellig Havenkamer, een bijzondere wandeling of combineer je escape room met een Solextour of stemtour in het Overijsselse Deventer. Zomaar een greep uit onze super leuke combideals.

Heb je nog vragen over de escape rooms van Escape Room Deventer? Check dan de veelgestelde vragen of neem contact met ons op!

“Erg leuk!! Je moet wel inventief zijn! Zeer de moeite waard.”
Erik Harlaar

Misschien vind je deze pagina’s ook interessant

Neem contact op

Beleef de Escape Ervaring