Je krijgt een uur om te ontsnappen

59:59

De leukste Escape Room van Overijssel vind je in Deventer!

Ben je op zoek naar een leuke escape room in Overijssel? Voor een grote groep of met z’n tweetjes? Dan ben je bij Escape Room Deventer aan het juiste adres!

Escapen in het Overijsselse Deventer

Bij Escape Room Deventer hebben we maar liefst drie super spannende, maar vooral leuke, escape rooms. Deze escape rooms zijn geschikt voor groepen vanaf 2 personen.

De kamers van Escape Room Deventer

Escape room in Overijssel

Student Lab

In het Student Lab moeten jullie als proefpersonen voorkomen dat een student medicijnen zijn duivelse plannen uitvoert. Lukt jullie dat binnen 60 minuten?
Het Student Lab is geschikt voor 2 t/m 6 spelers.

Boek het Student Lab

Gezellig op de thee bij Agatha?

Agatha is onze nieuwe buurvrouw. Ze lijkt een lief, oud dametje. Maar schijn bedriegt, want iedereen die bij haar op de thee gaat, verdwijnt. Komen jullie wél weer naar buiten?
Agatha’s kamer is geschikt voor groepen van 5 t/m 10 spelers.

KOM OP DE THEE

Art Escape

Berend Wiegert is een getalenteerd kunstenaar en fotograaf. Hij wordt in de gaten gehouden, omdat men hem in verband brengt met de vermissing van zijn vrouw. Hij gaat zich steeds vreemder gedragen. Komt jouw groep erachter wat er speelt in Berends atelier?
De Art Escape is geschikt voor 6 tot en met 12 personen.

BEZOEK DE GALERIE

Mobiele Escape Room

Wil je eens escapen op je eigen locatie? Dat kan! Wij komen graag naar jullie toe. Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Er is veel meer te doen dan escapen in Overijssel

Wil je een heel dagdeel iets met je groep doen? Ook dan zit je hier goed. Boek na de ‘Art Escape’ bijvoorbeeld een Schilderworkshop, ga na ‘Op de thee bij Agatha’ écht aan de High Tea, geheel in stijl van Agatha. Of combineer je escape room met een Solextour in het Overijsselse Deventer. Zomaar een greep uit onze super leuke combideals.

Heb je nog vragen over de escape rooms van Escape Room Deventer? Check dan de veelgestelde vragen of neem contact met ons op!

“Erg leuk!! Je moet wel inventief zijn! Zeer de moeite waard.”
Erik Harlaar

Misschien vind je deze pagina’s ook interessant

De leukste Escape Room van Overijssel vind je in Deventer!