Je krijgt een uur om te ontsnappen

59:59

Ontsnap aan Zwolle; Escape in Deventer!

Heb je alle escape rooms in Zwolle al gehad, maar wil je toch weer eens lekker escapen? Ontsnap dan eens aan Zwolle en boek een escape room in Deventer!

Escape Room op een half uurtje van Zwolle

Vanuit Zwolle ben je in iets meer dan een half uur in Deventer, dus een escape room boeken bij Escape Room Deventer is helemaal niet vergezocht!
Wij hebben maar liefst drie spannende en leuke escape rooms. Daarnaast hebben we geweldige combideals die van jouw teamuitje zeker een succes maken!

Welke kamers heeft Escape Room Deventer?

Escape room in Zwolle

Art Escape

In Berend Wiegerts atelier spelen vreemde zaken. Sinds hij in de gaten gehouden wordt in verband met de vermissing van zijn vrouw, gedraagt hij zich steeds eigenaardiger. Komt jouw groep erachter wat er speelt in het atelier van deze getalenteerd kunstenaar en fotograaf?
De Art Escape is geschikt voor 6 tot en met 12 personen.

Bezoek de Galerie

Student Lab

Jullie zijn proefpersonen in het Student Lab en moeten voorkomen dat een student medicijnen zijn duivelse plannen uitvoert. Lukt jullie dat binnen 60 minuten?
Het Student Lab is geschikt voor 2 t/m 6 spelers.

Boek het Student Lab

Gezellig op de thee bij Agatha?

Het lijkt zo’n lief oud dametje, die nieuwe buurvrouw van ons. Maar schijn bedriegt, want iedereen die bij Agatha op de thee gaat, verdwijnt. Komen jullie wél weer naar buiten?
Agatha’s kamer is geschikt voor groepen van 5 t/m 10 spelers.

Boek Agatha’s kamer

TÓCH LIEVER EEN ESCAPE ROOM IN ZWOLLE?

Wil je toch liever in Zwolle blijven, maar toch een leuke escape voor jouw team organiseren? Dat kan met de Mobiele Escape! Voor deze mobiele escape room delen we de groep in kleinere groepjes van twee tot vier personen. Deze groepen strijden tegen elkaar om de meeste koffers-codes te ontdekken. Hoe meer koffers open, hoe meer kans jullie hebben om de kluis te kraken.
Dus wil je een escape op je eigen locatie? Dan komen wij graag naar jullie toe. Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

“Het was top en spannend… een aanrader! Nu zelfs spierpijn haha”
Hennie Roelvink

Misschien vind je deze pagina’s ook interessant

Ontsnap aan Zwolle; Escape in Deventer!