Ontsnap aan Zwolle; Escape in Deventer!

Ontsnap aan Zwolle; Escape in Deventer!

Heb je alle escape rooms in Zwolle al gehad, maar wil je toch weer eens lekker escapen? Ontsnap dan eens aan Zwolle en boek een escape room in Deventer!

Escape Room op een half uurtje van Zwolle

Vanuit Zwolle ben je in iets meer dan een half uur in Deventer, dus een escape room boeken bij Escape Room Deventer is helemaal niet vergezocht!
Wij hebben twee spannende en leuke escape rooms. Daarnaast hebben we geweldige combideals die van jouw teamuitje zeker een succes maken!

Welke kamers heeft Escape Room Deventer?

Monuments men

Sluit je aan bij de Monuments Men en ervaar wat het is om een oorlogsheld te zijn. Nu het einde van de oorlog nadert gaan de geruchten dat de door de nazi’s gestolen kunstwerken vernietigd zullen worden. Daarom start binnenkort jullie missie: het opsporen en veiligstellen van de verschillende kunstwerken. Maar kijk goed uit, de kunstopslag ligt vol boobytraps. Heb jij het doorzettingsvermogen en het lef om je leven op het spel te zetten voor deze kunstwerken?
De Monuments Men is geschikt voor 4 tot en met 8 personen.

Bezoek de Galerie

Gezellig op de thee bij Agatha?

Het lijkt zo’n lief oud dametje, die nieuwe buurvrouw van ons. Maar schijn bedriegt, want iedereen die bij Agatha op de thee gaat, verdwijnt. Komen jullie wél weer naar buiten?
Agatha’s kamer is geschikt voor groepen van 5 t/m 8 spelers.

Boek Agatha’s kamer

TÓCH LIEVER EEN ESCAPE ROOM IN ZWOLLE?

Wil je toch liever in Zwolle blijven, maar toch een leuke escape voor jouw team organiseren? Dat kan met de Mobiele Escape! Voor deze mobiele escape room delen we de groep in kleinere groepjes van twee tot vier personen. Deze groepen strijden tegen elkaar om de meeste koffers-codes te ontdekken. Hoe meer koffers open, hoe meer kans jullie hebben om de kluis te kraken.
Dus wil je een escape op je eigen locatie? Dan komen wij graag naar jullie toe. Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

“Het was top en spannend… een aanrader! Nu zelfs spierpijn haha”
Hennie Roelvink

Misschien vind je deze pagina’s ook interessant

Neem contact op

Beleef de Escape Ervaring