Je krijgt een uur om te ontsnappen

59:59

Escape met twee personen uit het Student Lab

Escape rooms of escape games zijn vreselijk populair, maar probeer maar eens een escape room voor twee personen te vinden. Een haast onmogelijke klus… Maar bij Escape Room Deventer kan het wel!

Boek een escape room voor twee personen

Speciaal voor kleine groepen hebben wij het Student Lab: een escape room die je met twee personen kunt doen, of zelfs in je eentje!

Boek direct

Student Lab: Escapen met zijn tweeën

In deze escape room ben jij een proefpersoon van een student medicijnen. Hij ontwikkelde een medicijn, dat als zeer gevaarlijk uit de tests kwam, maar toch gaat hij door met het ontwikkelen -en testen- van dit medicijn!
Uit nieuwe rapporten blijkt dat het medicijn nog steeds afschuwelijke bijwerkingen heeft. Telkens als er mensen komen om het medicijn te testen, krijgen zij na verloop van tijd afgrijselijke klachten.

Melden jullie je aan als proefpersoon om deze foute praktijken te voorkomen?

Wij stoppen die snode plannen!

Deze escape room is natuurlijk ook geschikt voor grotere groepen, net als onze andere escape rooms: Monuments Men en Agatha.

Wat kost een escape room voor twee personen?

De Student Lab escape room kost voor twee personen 80 euro. Dit is de kamerprijs. Kom je dus alleen betaal je dezelfde prijs.

Wordt je groep groter? Dan wordt de kamer iets duurder, maar gaat de prijs per persoon naar beneden! Kijk voor meer info even naar onze prijslijst.

Over Escape Room Deventer

Escape Room Deventer is gevestigd aan de St. Olafstraat 5A,
7418 CG in Deventer en iedere dag geopend van 9:30 tot 22:00 uur. Heb je nog vragen? Kijk dan eens bij onze FAQ of neem direct contact met ons op.

Durf jij ons Student Lab aan?

Denk jij dat jullie dit varkentje wel binnen 60 minuten kunnen wassen en de snode plannen van deze student kunnen stoppen? Twijfel dan geen seconde langer…

Neem contact op

“Wat waanzinnig verfrissend en enthousiastmakend!  Niets is wat het lijkt :)”
Ingelot Doorn & Laura Juurlink

Misschien vind je deze pagina’s ook interessant