Escape met twee personen uit onze kamers

Escape met twee personen uit onze kamers

Escape rooms of escape games zijn populair, maar probeer maar eens een escape room voor twee personen te vinden. Een haast onmogelijke klus… Maar bij Escape Room Deventer kan het wel!

Boek een escape room voor twee personen

Speciaal voor kleine groepen hebben wij het voor onze beide kamers de mogelijkheid gemaakt om ze te spelen met z’n tweetjes: of zelfs in je eentje!

Boek direct

Op missie  met de Monumentsman met zijn tweeën

Jullie sluiten je aan bij de Elite groep om de kunstwerken die door de Duitsers in beslag zijn genomen te redden. Via een informant ontdekken jullie de geheime locatie waar de schilderijen zijn verborgen. Terwijl jullie naar de plek toegaan blijkt dat er haast bij is omdat er een bom tot ontploffing gebracht zal worden waardoor alle kunstwerken verloren kunnen gaan!

Wij stoppen die snode plannen!

Deze escape room is natuurlijk ook geschikt voor grotere groepen, net als de  Agatha Room.

Wat kost een escape room voor twee personen?

Op bezoek met z’n tweetjes bij Agatha kost 115,00 en op missie met de Monumentsman escape room kost voor twee personen 120,00 euro. Dit is de kamerprijs. Kom je dus alleen betaal je dezelfde prijs.

Wordt je groep groter? Dan wordt de kamer iets duurder, maar gaat de prijs per persoon naar beneden! Kijk voor meer info even naar onze prijslijst.

Over Escape Room Deventer

Escape Room Deventer is gevestigd aan de Gashavenstraat 7A,
7418 AL in Deventer en iedere dag geopend van 9:30 tot 22:00 uur. Heb je nog vragen? Kijk dan eens bij onze FAQ of neem direct contact met ons op.

Durven jullie onze kamers aan?

Twijfel dan geen seconde langer…

Neem contact op

“Wat waanzinnig verfrissend en enthousiastmakend!  Niets is wat het lijkt :)”
Ingelot Doorn & Laura Juurlink

Misschien vind je deze pagina’s ook interessant

Neem contact op

Beleef de Escape Ervaring